Choroby autoimmunologiczne u dzieci: Nowe podejścia terapeutyczne.
Dieta kapuściana polega na tym, że do jadłospisu dziennego dodaje się dużą ilość warzyw. Warzywa to niesłychanie bogate źródło witamin, mikroelementów, a nawet błonnika. To naturalnie dzięki ich spożyciu, jelita się oczyszczają, nadwyżka kilogramów maleje oraz człowiek czuje się zdrowszy. Jest to dieta krótkotrwała ze względu na ubytki białka i wapnia, których człowiek również potrzebuje, a nie ma ich w warzywach – wypróbuj błonnik z ananasem + chrom opinie. Koronnym daniem tej diety jest zupa zrobiona z warzyw, w zasadzie kapusty włoskiej. Można ją jeść bez ograniczeń. Do tego wypada popijać sporo mineralnej wody niegazowanej, nawet 2-3 litry dziennie. To, czego nie można, to jadać słodyczy ani cukru. Tak samo alkohol jest zabroniony. Artykuły zbożowe oraz mleczne można jeść dopiero w następnym etapie kuracji. Jest to z reguły 5 dzień stosowania diety. Zaletą jej stosowania jest dostępność dla wszystkich ludzi, niezwykle chwalona przez osoby zapracowane, nie mające czasu na jedzenie. Prócz tego bogata jest w błonnik, który ma ogromne znaczenie dla odchudzania oraz zdrowia.
1. Kontynuuj
2. Kliknij dla szczegółów
3. Kontynuuj
4. Dowiedz się teraz
Leczenie raka piersi: Nowe leki i strategie.