• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Choroby autoimmunologiczne u dzieci: Nowe podejścia terapeutyczne.

Dieta kapuściana polega na tym, że do jadłospisu dziennego dodaje się dużą ilość warzyw. Warzywa to niesłychanie bogate źródło witamin, mikroelementów, a nawet błonnika. To naturalnie dzięki ich spożyciu, jelita się oczyszczają, nadwyżka kilogramów maleje oraz człowiek czuje się zdrowszy. Jest to dieta krótkotrwała ze względu na ubytki białka i wapnia, których człowiek również potrzebuje, a nie ma ich w warzywach – wypróbuj błonnik z ananasem + chrom opinie. Koronnym daniem tej diety jest zupa zrobiona z warzyw, w zasadzie kapusty włoskiej. Można ją jeść bez ograniczeń. Do tego wypada popijać sporo mineralnej wody niegazowanej, nawet 2-3 litry dziennie. To, czego nie można, to jadać słodyczy ani cukru. Tak samo alkohol jest zabroniony. Artykuły zbożowe oraz mleczne można jeść dopiero w następnym etapie kuracji. Jest to z reguły 5 dzień stosowania diety. Zaletą jej stosowania jest dostępność dla wszystkich ludzi, niezwykle chwalona przez osoby zapracowane, nie mające czasu na jedzenie. Prócz tego bogata jest w błonnik, który ma ogromne znaczenie dla odchudzania oraz zdrowia.

1. Kontynuuj

2. Kliknij dla szczegółów

3. Kontynuuj

4. Dowiedz się teraz

Leczenie raka piersi: Nowe leki i strategie.

Categories: Medycyna

Comments are closed.